«

»

Oct 27

“Hjælp Ukraine” sender lastbil nr. 3 til Zaporizhia

“Hjælp Ukraine” sendte torsdag den 27. oktober foreningens tredje lastbil afsted mod Ukraine. Alle lastbilens 80 kubikmeter gik til byen Zaporizhia. Lastbilen blev finansieret af den danske virksomhed BIIIR i Esbjerg, som tidligere har støttet foreningen. De skulle sende 7 paller møbler til deres filial i Odessa, og tilbød igen “Hjælp Ukraine” at fylde resten af lastbilen med nødhjælp. Der er således blevet sendt hospitalsenge fra Herlev Hospital og Albertslund Kommune, rullestole, gangstativer og sterilt hospitalsudstyr fra Herlev Hospital, Tandklinikudstyr fra Halsnæs Kommune, En duocykel fra et plejehjem i Jylland, en kondicykel (genoptræning af soldater) fra en privat giver i Solrød, Flyttekasser med køkkenudstyr institutioner og familier, flyttekasser med  legetøj og sko og ikke mindst et gigantisk bjerg af tøjsække til børn og kvinder samt varmt tøj, tæpper, soveposer og støvler til de ukrainske soldater ved fronten.